Eenhoorn’s Dahman
Dahman is een zeer talentvolle dekhengst die zijn intrede heeft gedaan in de internationale endurance wereld. Hij is een afstammeling van bewezen sportpaarden, werkwillig (net als zijn nakomelingen) en heeft verschillende mooie prestaties neer gezet. In 2013 werd hij Nederlands Kampioen! Voor meer informatie over Dahman: klik hier
Czarownica LB
Roepnaam: Niké. Niké heeft veel endurance wedstrijden gelopen, ook internationaal. In 2005 deed ze mee aan het wereldkampioenschap voor young riders in Bahrein en in 2008 was ze reservekampioen van Nederland. Evenals Dahman wordt Niké niet voor de lessen gebruikt. Niké heeft twee veulens gehad, Yaïr en Yaïra.
Ariadne
Ariadne is een leuke, enthousiaste, eigenzinnige en lieve pony met heerlijke gangen. Ze heeft al menig endurance wedstrijd klasse 1, 2 en 3 gelopen en vind het erg leuk om daar voor te trainen in het bos. Menige ruiter kan veel plezier aan haar beleven!
Kamiké
Kamiké is de dochter van Dahman en Ariadne. ZZe loopt al een paar seizoenen mee in de endurance en zal in 20215 haar eerste wedstrijd in de klasse 3 lopen. Ze is erg enthousiast, lief en altijd vrolijk en wil graag wat doen.
Nefisa
Nefisa is een grote arabier met veel karakter. Ze is heel snel en werkwillig als ze je kent. Ze heeft veel endurance wedstrijden gelopen, onder andere het EK voor young riders in 1999, en heeft al meerdere veelbelovende nakomelingen: Dahman, Djelke, Tabal, Madou, Rajyah en Kahlil.
Maspero
Inmiddels is Maspero het grootste paard van De Eenhoorn. Ook hij heeft meerdere endurance wedstrijden gereden, maar wordt nu vooral voor de lessen gebruikt. Maspero heeft altijd een goed humeur, houd van aandacht en knuffelen en heeft ook nog veel humor.
Weran
Weran is een uit de kluiten gewassen New Forest pony/paard. Hij heeft ook veel endurance wedstrijden gelopen en ondanks dat hij zich af en toe wat kan aanstellen en spoken kan zien is hij vooral heel braaf en ook vaak de lieveling van kinderen!